Opis forum
Na naszym forum zalozono temat w ktorym wypowiadana nam jest wojna... Informacja jeszcze nie potwierdzona ale nie martwcie sie bo z tego co zdazylem zauwazyc to nie mamy sie co obawiac;) tylko pilnujcie sie ladnie na wszelki wypadek:) jak tylko dowiem sie czegos weicej od razu dam znac w tym tenmacie:)
pozdrawiam wszystkich
PS Kamil moze Ty wiesz wiecej?
jak dla mnie to nawet i dobrze, w końcu w jakiś konkretnych działaniach będzie można sprawdzić moją skromną armię
taaa... najpierw trzeba mieć armię... chyba muszę zacząć coś szkolić xD
puscilem do nich szpiegow i zobacze jak sytuacja wyglada;) Jak tylko postawie ten 4 palac to troche sie za nich wezme bo nie mozemy sobie pozwolic zeby ktos z nas tak zartowal;) pozdrawiam
wow, 4 pałac xD ok, wybuduję chyba już koszary
ja napisalem do tego typa ktory pisal na forum ale rowniez nic... Najwyzej nie bedziemy sie ich pytac:) wybierzemy kogos nie mocno silnego i kazdy go po 2-3 razy najedzie dla przyjemnosci:) moze to ich zmotywuje:P ps do 6 razy na dobe mozna atakowac bez wojny;)
kurde, jak o wojnie to straciłem chyba w najgłupszy sposób pół armi. Jeden dzień nie mogłem wejść i skończyło się złoto. Cóż szybko trzeba odbudować co się straciło.
Dajcie znać jak już podejmiecie decyzję co do ataku. Najlepiej na kilku na raz, powiedzmy 3-4, wówczas osłabimy szansę odzewu z ich strony. Jakby co ja sie na atak piszę
Ok fajnie:) a Was wszystkich prosze abyscie poszukali ich troche i napisali tutaj gdzie oni sa blidsko nas zebysmy mogli obrac cele:) pzdr
Znalazłem kilka wysp na których są od 1 do 3 osób z sojuszu LOW
Oto one:
Skelayos[46:74]- 2 członków
Dyrios[46:71]- 3 członków
Baiciios[47:71]- 2 członków
Sleileios[46:70]- 3 członków
Cywaios[47:70]- 2 członków
Zaukios[44:71]- 1 członek
Ceameios[44:70]- 1 członek
Woroitia[44:69]- 1 członek
Narazie tylko tyle znalazłem (ściągam gry ze Steama, więc net wolno chodzi
. Póżniej jak ściągne to może jeszcze ich poszukam